Leden Karpercommissie

Graag willen wij u voorstellen aan de leden van de Karpercommissie versie 2.0!
Beste leden,

Vanaf het komende seizoen zal de karpercommissie wederom uit zes leden bestaan. Een lid wordt nog toegevoegd aan deze commissie!

Na overleg met het dagelijks bestuur van onze vereniging is besloten om een vast bestuurslid te koppelen aan deze commissie.

Benoemde zittende en nieuwe leden van onze karpercommissie voor het visseizoen 2019-2020 zijn:
Vz,Job Haes, Wilbert Laros,Richard Evers Zuidweg, Jeffrey Hendrikx, Johan de Werd, Tony Geurts en Erwin Faassen.

Indien u de Karper Commissie wilt bereiken dan graag via het volgende E-mailadres:
kc@philipshengelsportvereniging.nl

Het bestuur van HSV Philips