Wedstrijden in het weekend!

Zondag, 16 juni 2019

Beste leden, Wellicht ten overvloede, maar volgend weekend zijn alle vijvers bezet door wedstrijden. Vijver 1 en 2 zullen vanaf vrijdag tot en met zondag niet toegankelijk zijn door de jaarlijkse jeugdwedstrijd, die de eindwedstrijd is voor de afvaardiging voor het Europees Kampioenschap Jeugd Karpervissen te Katlov in Tjechie. Deze wedstrijd staat prominent op onze jaar planning. En ons Karperputje zal ook gebruikt worden van zaterdag op zondag voor onze jaarlijkse karpernacht voor witvisser. Dus als je de planning hebt om te gaan vissen op onze vijvers kijk svp even naar de beschikbaarheid ivm evenementen. Het bestuur van HSV Philips.