Wisseling van de wacht!

Dinsdag, 29 oktober 2019

Beste lezers en vrienden van HSV Philips, Na enkele jaren de website en de FaceBook pagina’s van HSV Philips te hebben opgesteld en onderhouden wordt het nu tijd om het stokje over te dragen aan een opvolger. Zoals velen van jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, ga ik mijn activiteiten in het bestuur staken en zal ik mij bij de jaarvergadering terugtrekken als actief bestuurslid van HSV Philips. Dit betekend ook dat ik mijn taken in de media ga opgeven. Na jaren met veel effort onze vaste schare van volgers te informeren over het wel en wee van onze vereniging en die informatie te verschaffen waarmee leden en niet leden hun voordeel konden doen. Alles wat als mededeling vanuit het bestuur moest worden gecommuniceerd, alsmede de uitslagen en verhalen van de door onze vereniging georganiseerde evenementen heb ik getracht met verve te verslaan. Afgelopen periode heb ik actief gezocht naar iemand in onze vereniging die dit stokje kan en wil overnemen. Deze opvolger heb ik gevonden in Dhr. Martijn Coolen. Martijn ik wens je veel plezier aan het bijhouden en actualiseren van onze mooie media website en pagina’s. Rest mij slechts om iedereen te bedanken die op een of andere manier heeft meegeholpen en veel visplezier te wensen aan alle leden van HSV Philips. Hopelijk tot ziens aan onze mooie vijvers, waaraan ik volgend seizoen regelmatiger te vinden zal zijn. Ton Verdijk (Secretaris en moderator media van HSV Philips)