Het laatste verenigingsnieuws

Openstelling linkerkant  'Sportvijver!

Openstelling linkerkant 'Sportvijver!

Zondag, 13 april 2014

Beste sportvissers, Zoals jullie allen hebben kunnen zien hebben de vrijwilligers en het bestuur de vijver aardig onder handen genomen. Het talud is deze winterperiode verkleind om meer ruimte te krijgen voor allen. De afsteek ruimte voor de vaste hengel is verruimd van 4 meter naar 10 meter op vele plekken. Ook hebben we de gok gewaagd om voor de winter al gras in te zaaien en dankzij de milde winter heeft dit gras de afgelopen periode goed kunnen aansterken. Op deze manier willen wij jullie in kennis stellen dat naar ons inzien de 'Sportvijver' binnen afzienbare tijd in zijn geheel kan worden opengesteld om te betreden. Het gras moet nog enkele weken rusten en dan is het sterk genoeg om in zijn geheel de vijver weer beschikbaar te krijgen. U krijgt van ons nog te horen wanneer precies wij de vijver weer in zijn geheel kunnen gaan gebruiken, echter tot die tijd willen we jullie verzoeken het verzoek van het bestuur op het afgezette gedeelte niet te betreden te respecteren!

Lees verder

Jeugdwedstrijd voor onze jeugd!

Jeugdwedstrijd voor onze jeugd!

Zondag, 13 april 2014

Beste jonge karpervissers, Via deze nieuwsflits willen wij jullie aandacht vragen voor een ophanden zijnde organisatie voor jeugd karpervissers onder de 16 jaar voor het volgende visseizoen. Medio 2015 zal er in de Kempen een nieuwe jeugdcompetitie starten. Het ligt in de bedoeling dat per aangesloten vereniging in de Brabantse Kempen een nachtviswedstrijd zal worden georganiseerd op de eigen vijver. Het winnende koppel mag dan uitkomen voor onze vereniging in de finale. In de finalewedstrijd zullen dan alle winnende koppels tegen elkaar strijden voor de eer om jeugdkampioen te worden in de Brabantse Kempen. De bijdrage per koppel zal ongeveer 20 euro gaan kosten per wedstrijd. Wij zullen jullie via onze website verder informeren van deze wedstrijd telkens als er nieuws is over deze jeugdwedstrijd!

Lees verder

Nieuwe aanwinst in het halletje van ons Clubhuis!

Nieuwe aanwinst in het halletje van ons Clubhuis!

Zondag, 13 april 2014

Beste leden, sinds dit weekend staat er in het halletje van ons clubhuis een heus nieuw aanrecht. Deze mooie aanwinst is gezet door Maarten Kersjes. Op dit blad kunnen vanaf nu eindelijk weer eens goed onze administratie bijhouden van onze controles en de lijsten van de geborgen dode vissen. Verder ruimt het behoorlijk op, want de kastjes die eronder staan zijn een aardige opbergplek van rondslingerende troep. Maar uiteindelijk het mooiste voordeel is dat we onze handen kunnen wassen na controles en wc-bezoek. Het water, echter moet nog worden aangesloten en de afvoer moet ook nog worden gerealiseerd. Dat mag de pret echter niet drukken, het is een mooie aanwinst!

Lees verder

Vrijwilligers gezocht voor de organisatie van de karpernachten!

Vrijwilligers gezocht voor de organisatie van de karpernachten!

Zondag, 13 april 2014

Beste leden, Ook dit jaar zijn we blij met alle hulp van vrijwilligers die zich willen aanmelden voor de karperwedstrijden! Vrijwilligers voor de weegploeg kunnen zich aanmelden bij het bestuur, want wij zijn blij met elke deelname aan de organisatie van deze grote evenementen. We zijn concreet op zoek naar 5 vrijwilligers voor karpernacht 1 en 3 voor karpernacht 2! U kunt zich aanmelden bij ons bestuur! Het Bestuur!

Lees verder

Karperwedstrijden 2014!

Karperwedstrijden 2014!

Zondag, 13 april 2014

Beste leden, Vanuit de Karpercommissie is ons het bericht toegekomen dat onze eerste 24 uurs wedstrijd volledig is volgeboekt! We kunnen met recht mededelen dat we blij zijn voor alle ingeschreven leden, dat we gelukkig niet hoeven te loten voor deelname! Het is dan wel nu een feit dat niemand meer kan inschrijven voor deze wedstrijd op 21/22 juni 2014! De tweede nacht is nog niet geheel volgeboekt en kan nog enkele spijtoptanten herbergen, echter dit zal op korte termijn moeten plaatsvinden. De opgave voor de nachtwedstrijd van 6 september 2014 zal dan ook alleen verlopen via opgave van deelneming bij Dhr. AC Verdijk en via niemand anders! U dient kenbaar te maken via het inschrijfformulier dat u wens deel te nemen aan de tweede nachtwedstrijd via de mail van betrokken bestuurslid, dat staat vernoemd in de rubriek 'Aan Ons' sub 'Bestuursleden HSV Philips 2014'. Ook dient u per direct het verschuldigde bedrag van 40 euro per koppel te voldoen bij betrokkene! Het Bestuur!

Lees verder

kabouters zijn weer actief geweest op de kempische Plassen1

kabouters zijn weer actief geweest op de kempische Plassen1

Zondag, 13 april 2014

Opgevallen! Ongetwijfeld is het iedereen opgevallen die dit weekend op de vijvers is geweest dat alle blauwe aalscholver verwerende lijnen zijn verwijderd op de vijver! Sinds vorige week woensdag zijn onze kabouters wederom actief aan het werk geweest! Ik wil namens al onze leden de ploeg van kabouters dan ook heel hartelijk bedanken voor deze werkzaamheden! Door dit monnikkenwerk kunnen wij vanaf nu weer volop gebruik maken van onze vijver 1 en wensen vanuit het bestuur dan ook al onze leden een fijn en gezellig visseizoen toe! 'de vissende kabouter en de oplettende visser'!

Lees verder

Nachtvisvergunningen zijn alle 100 uitgegeven!

Nachtvisvergunningen zijn alle 100 uitgegeven!

Zondag, 13 april 2014

Beste leden! Ik wil jullie allen erop wijzen dat alle nachtvisvergunningen zijn vergeven aan onze leden, dus diegene die op dit moment nog geen nachtvisvergunning heeft gehaald, hoeft dit ook niet meer te doen, want alle 100 vergunningen zijn weg! Het Bestuur

Lees verder

De wedstrijden zijn geplaatst in de agenda van 2014!

De wedstrijden zijn geplaatst in de agenda van 2014!

Woensdag, 2 april 2014

Alle wedstrijden zijn gepubliceerd in de agenda. Let op!! u dient van tevoren in te schrijven voor deze wedstrijden! Inschrijfdata is 6 of 10 april 2014.

Lees verder

Belangrijke informatie! Het wedstrijdschema 2014 is bekend

Belangrijke informatie! Het wedstrijdschema 2014 is bekend

Dinsdag, 1 april 2014

Dit is het officiele wedstrijdschema van 2014

Lees verder